Activități pentru copii – școala lui Pepo

În iureșul vieții trebuie să îți faci timp și pentru cel mai prețios lucru pe care îl ai în viață: copilul tău. Dincolo de carieră, performanță, venituri, copilul rămâne piesa cea mai importantă din viața ta. Ești preocupat să îi oferi tot ce e mai bun, acum poți să îi oferi inclusiv resurse pentru dezvoltarea emoțională, atât de necesară într-o societate ce o ia tot mai la vale.

Școala lui PEPO este un loc prietenos în care copilul tău învață să își dezvolte relații sănătoase și pozitive, un loc în care este iubit, încurajat și apreciat pentru ceea ce este el.

La Școala lui PEPO urmărim formarea și dezvoltarea abilităților sociale, emoționale și motivaționale ale copilului tău care îi vor permite să fie mai fericit și în același timp mai productiv la grădiniță și la școală.

Activităţile desfăşurate au următoarele teme: acceptarea celuilalt, dezvoltarea abilităţilor sociale, reducerea impulsivităţii, controlul furiei, dezvoltarea comportamentelor prosociale, respectarea regulilor în cadrul unui grup şi dezvoltarea capacităţii de concentrare a atenţiei.

În tandem cu părinții – Rolul serviciilor oferite este de a-i ajuta pe părinți să trăiască una din cele mai plăcute experiențe din viață și anume: BUCURIA DE A FI PĂRINTE! Ne pasă de copilul tău, ne gândim la viitorul lui și împreună putem forma o echipă.

În tandem cu societatea – vrem să creștem copii competenți, fericiți, capabili să își controleze stările emoționale negative, capabili să îi înțeleagă pe cei din jur și să își gestioneze propriile sentimente și comportamente.

Activitățile educaționale din cadrul școlii lui Pepo sunt organizate și coordonate de către Psiholog Natalia Iosif și Psiholog Cecilia Coita..

Leave a Reply