Câștigă o ramă din lemn natural!

Câștigă o ramă din lemn natural! Oftalmo Class introduce colecția de rame de lemn ”Woody’s Barcelona”, apreciate în întreaga lume pentru design-ul special. Vino la Oftalmo Class să testezi perechea ce ți se potrivește!

În perioada 09.12.2016-31.01.2017 se desfășoară campania ”Woody’s Barcelona la Oftalmo Class”.

Participă prin Like la pagină și postare, Tag al unui prieten într-un comentariu și Share al acestei postări. Astfel ai șansa de a câștiga o ramă orginală ”Woody`s Barcelona” la alegere.
Realizate din lemn 100% natural, în 5 texturi diferite, ramele WB oferă un look aparte amatorilor de natural.

Câștigătorul (care a îndeplinit criteriul Like+like&Tag&Share) va fi extras în data de 02.02.2017 prin intermediul site-ului random.org și va fi anunțat atât pe pagina noastră cît și printr-un mesaj personal. Rama câștigată va fi montată cu lentile (cu dioptrii sau fără/”de soare”) la alegere, comandate la Oftalmo Class, în urma unui consult oferit gratuit de către medicul specialist oftalmolog! Câștigătorul are dreptul de a-și revendica premiul în decurs de 5 zile de la extragere, în caz contrar se va contacta rezerva de câștigător. Întreg regulamentul campaniei poate fi accesat la sediul Oftalmo Class. Mult succes!

Leave a Reply