Halate, uniforme medicale Neomed

Dacă vă aflați printre persoanele care lucrează în domeniul medical, cunoașteți cu siguranță importanța uniformelor medicale în profesia dumneavoastră.

Principala lor menire e de a păstra curățenia, oferind siguranță atât medicului care o poartă, cât și pacientului care este tratat.

Un alt aspect important este faptul că uniforma face diferența între pacient și doctor. Aceasta creează un aspect profesional și îngrijit, ajutând în acest sens cadrul medical să ofere încredere pacientului.

Neomed vine în ajutorul dumneavoastră cu o gamă variată de modele de uniforme medicale comode, practice, rezistente, realizate din materiale de înaltă calitate. Uniformele noastre medicale vin într-o gamă variată de culori, destinată industriei farmaceutice sau spitalelor, ideal pentru utilizarea de către medici, asistente medicale în cabinete medicale, spitale, policlinici, etc.

Lungimea uniformelor este în general peste șolduri, unele fiind alcătuite din două piese: partea de bluză și partea de pantalon sau fustă. De asemenea Neomed oferă halate sarafane, bonete, costume și bluze kimono. Uniformele oferă un aspect elegant, și un confort maxim.

Produsele oferite de noi sunt comode și lejere, fabricate din materiale ușoare, plăcute la atingere, care nu se șifonează, de dorit fiind faptul că își păstrează ținută culorii, deoarece au o rezistentă sporită la spălare.

Culorile care le puteți găsi în gama noastră de produse nu se rezumă la alb, verde sau albastru. Aveți posibilitatea de a alege din o diversitate de culori. Prin acestea se numără: alb cu paspol, roșu, verde, albastru royal, albastru ciel, mov deschis, mov închis etc. De asemenea veți găsi la noi și diferite imprimeuri.

Produsele oferite de Neomed pot fi spălate cu ușurință în mașina de spălat la temperaturi de 40 grade și călcate la temperaturi mici. Curățarea lor se face chimic cu orice solvent în afară de tricloretilene.

Va invităm să vizitați magazinul nostru online pentru a alege uniformă medicală cea mai potrivită pentru dumneavoastră, luând în considerare și raportul optim calitate/preț.

Leave a Reply