ROMARKETING – 20 de ani

Romarketing împlinește 20 de ani!

RoMarketing este o firmă care a ajuns la o vârstă considerabilă. Cum au fost acești 20 de ani pe care i-ați petrecut clădind imperiul RoMarketing?

Probabil e prea mult spus imperiul RoMarketing. Pentru noi întradevăr este o realizare și în același timp și o satisfacție. Am pornit de la o idee frumoasă, de la un vis, care acum, uitându-ne în urmă și văzând realitatea, putem spune chiar că ne-am depășit visurile de la vremea respectivă. Visul nostru a început undeva prin anii `90, iar în anul `95 am avut curajul să trecem la acțiune. Așa a apărut RoMarketing.

Astăzi împliniți 20 de ani iar ineditul acestei situații este că „șefele” sunt două doamne. Este o chestiune interesantă deoarece nu întâlnim foarte des astfel de situații. De obicei există un singur șef. Ce s-a întâmplat în cazul dumneavoastră?

Întotdeauna am fost noi două și întradevăr cei care formează echipa noastră atunci când vor să glumească ne spun „șefele” pentru că de obicei suntem extrem de apropiați, fiind o echipă consolidată și destul de mică, suntem pur și simplu colege și doar din când în când „șefe”. RoMarketing dintotdeauna  a avut numai „șefe”.

Poziția de conducere din perspectiva unei femei. Se spune că femeia este mai dură. Ce ați simțit privindu-i pe cei pe care îi conduceți sau cei cu care lucrați?

Depinde din ce perspectivă sau de unde luăm pulsul. Uitându-ne la activitatea curentă, relația aceasta se traduce mai degrabă într-o relație de prietenie dar în același timp și de un folos real penru cei cu care colaborăm, în sensul că a fi prezente în business pentru noi înseamnă a ne dezvolta colaboratori și nu în ultimul rând ocazia de a învăța și noi la rândul nostru din schimburile de experiență  pe care le avem. Duritatea unei femei în conducere se manifestă nu atât prin agresivitate sau printr-un stil foarte autoritar, ci mai degrabă, această „duritate” se manifestă prin faptul că o femeie știe, exact ca și o mamă cu copiii: când să fie tranșantă cu copiii pentru că poate nu  au făcut ceea ce au promis, dar în același timp știe și să fie caldă cu aceiași copii  în momentul în care e mulțumită de ei.

O zicală celebră spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie puternică. Ce se află în spatele unei femei puternice?

O familie puternică, familie însemnând soț și copii dacă ne raportăm strict la această zicere. Dacă ne raportăm la o afacere, în spatele fiecărei femei puternice se află o echipă puternică.

.

Leave a Reply